Adidas concept store No42

In inima Parisului descoperim No42 adidas concept store creat de ether A.C. Acesta continua sa reinterpreteze nu numai forma si functiunea unui magazin de retail ci si relatia cu comunitatea din care face parte.

Acest concept store, aflat la intersectia modei cu cultura pariziana, combina retailul expozitiile si evenimente creandu-ne astfel un dialog cu scena pariziana.

Adidas concept store No42

Adidas concept store No42

Adidas concept store No42

Designul interior vintage – industrial este unul pentru care noi avem o afinitate speciala, iar No42 este un foarte bun exemplu de punere in practica a acestui stil. Cu un aspect de hala si finisaje “scorojite” magazinul concept creaza o imagine aflata acum in voga.

Iluminatul joaca un rol important in acest design interior punand in valoare atat produsele cat si grija pentru detaliile interioare.

Adidas concept store No42

Adidas concept store No42

No42 Paris transmite un feeling foarte hip and cool transpunand imaginea brandului in ambientul interior. Ne place!

Sursa: ether.ac

About the author

I Love Decor este o revista de arhitectura si design redactata de Paula Duta, arhitect de interior aflat intr-o continua cautare de intelegere a conceptelor de frumos, interesant, special, unic si cum influenteaza sau sunt privite acestea de publicul larg.

  • Denisa Gabos

    Hmm, nu este cine stie ce de magazin.. slabut..

    • Paula Ion

      Da? Ia sa te vad pe tine amenajand un spatiu macar decent, daca nu frumos sau spectaculos

Made with
Copyright © 2018 I Love Decor