Tablou hartie igienica

Se pot realiza accesorii si decoratiuni din aproape orice va trece sau nu va trece prin cap. Avem astazi un exemplu de tablou in care personajul principal este ruloul de carton al hartiei igienice.

In DIY putem folosi, refolosi si recicla numeroase materiale pe care in mod normal le-am arunca si putem crea cu ajutorul lor adevarate piese de decor in interioare.

Materiale

  • 1. canvas
  • 2. rulouri de carton de la hartie igienica (sau servetele de bucatarie, insa cartonul este mai tare si deci mai dificil de taiat)
  • 3. lipici
  • 4. cutter
  • 5. spray sau acuarele pentru vopsit

Pasi

Taiati rulourile de carton in fasii de maxim 2 centimetri. Asezati-le apoi pe canzav si jucati-va cu asezarea lor. Creati o compozitie care sa va placa si tineti-o minte.

Tablou hartie igienica

Tablou hartie igienica

Urmeaza vopsitul. Puteti merge pe varianta sprayului daca doriti o culoare unica, uniforma sau va puteti ajuta de acuarele pentru a crea compozitii multicolore.

Dupa ce v-ati hotarat si ati vopsit rulourile tot ce trebuie sa faceti este sa le lipiti pur si simplu de canvas urmand modelul ales de dumneavoastra.

Tablou hartie igienica

Si gata! Aveti un tablou unicat simplu de realizat dar cu o imagine speciala.

Tablou hartie igienica

Photo credits justagirlblog.com

About the author

I Love Decor este o revista de arhitectura si design redactata de Paula Duta, arhitect de interior aflat intr-o continua cautare de intelegere a conceptelor de frumos, interesant, special, unic si cum influenteaza sau sunt privite acestea de publicul larg.

  • Catalina Cozma

    ce naspa.

Made with
Copyright © 2018 I Love Decor