Insign Awards 2012

Proiectul "Loft Industrial", realizat de Paula Duta si Monica Corduneanu, a fost premiat la Insign Awards 2012.

“Devenit deja traditie, acest concurs initiat si promovat anual de Galeriile Noblesse isi propune sa adune cele mai frumoase proiecte la nivel conceptual si realizate de designeri si arhitecti romani care dovedesc prin proiectele inscrise originalitate si talent.” a explicat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Insign Awards 2012

Proiectele intrate in cursa pentru marele premiu au atras atentia juriului, impresionand prin nivelul inalt de competenta, creativitate si diversitatea stilurilor abordate. In fiecae an, Insign Awards promoveaza si premiaza cele mai interesante proiecte de design interior incercand sa devina un punct de referinta in Romania. Anul acesta Galeriile Noblesse i-au avut ca invitati pe Katia Hurga – export manager Selva, Massimo Alessio – reprezentant al mai multor branduri renumite pe Europa de Est si Francesco Piombini – general manager CorteZari.

Proiectul “Loft industrial” al tinerelor arhitecte de interior, Paula Duta si Monica Corduneanu, de la Archinteriors a fost apreciat de membrii juriului si a fost recompensat aflandu-se printre premiantii galei.

“Incercand sa ne inscriem in tendintele actuale in materie de design interior am gandit un spatiu steampunk, vintage-industrial.

Premiile Insign Awards 2012

Premiile Insign Awards 2012

Am dezvoltat arhitectura interioara a spatiului pornind de la ideea de open space si de comuniune intre zone. Interiorul se desfasoara pe parter si supanta si beneficiaza deasemenea de o curte interioara amplasata langa bucatarie si zona de luat masa dar care urca odata cu accesul la etaj. Am ales sa mergem pe combinatii indraznete de lemn, beton, caramida si fier pe care le-am imbinat astfel incat spatiul sa aiba o imagine compozitionala de impact cu accente puternice. La nivel cromatic am continuat in acelasi spirit indraznet. A rezultat un loft modern vintage-industrial cu un aer foarte cool and hip.” Archinteriors

Archinteriors Insign Awards 2012

Archinteriors Insign Awards 2012

Archinteriors Insign Awards 2012

Archinteriors Insign Awards 2012

About the author

I Love Decor este o revista de arhitectura si design redactata de Paula Duta, arhitect de interior aflat intr-o continua cautare de intelegere a conceptelor de frumos, interesant, special, unic si cum influenteaza sau sunt privite acestea de publicul larg.

Made with
Copyright © 2018 I Love Decor