Hotel Paradis Paris

Dorothee Meilichzon a creat un spatiu plin de culoare, patternuri si texturi in inima Parisului la Hotel Paradis. Daca sunteti in trecere sau in vacanta in Paris va sfatuim sa aruncati un ochi si catre acest spatiu confortabil si primitor.

Hotel Paradis Paris

Hotel Paradis Paris

Hotel Paradis Paris

Arhitecta a primit mana libera in crearea amenajarii interioare chiar daca nu mai facuse niciodata un proiect de hotel. Beneficiarul i-a privit portofoliul si a ramas impresionat de lucraril ei capatand incredere. In decursul a 15 luni a incercat sa creeze un loc de evadare urbana care ofera si o experienta estetica unica.

Intr-un interviu acordat Co.Design Meilichzon declara “m-am inspirat din peisajul Parisului”, explicand astfel recurenta motivului cerului in amenajare. Spatiul pare un vis. Arhitecta foloseste cu indrazneala motive, culori si patternuri diferite.

Hotel Paradis Paris

Hotel Paradis Paris

Hotel Paradis Paris

Noi am sta aici. Ni se pare un spatiu foarte primitor care te invita sa visezi.

About the author

I Love Decor este o revista de arhitectura si design redactata de Paula Duta, arhitect de interior aflat intr-o continua cautare de intelegere a conceptelor de frumos, interesant, special, unic si cum influenteaza sau sunt privite acestea de publicul larg.

  • Amalia Panaitescu

    Imi place la nebunie tapetul cu norisori <333

Made with
Copyright © 2018 I Love Decor